De Lemeler Esch

Tentplaats - Autovrij

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Lemele
 

Voorzieningen

 1. 120 m2
 2. 6 ampère elektra
 1. Autovrij
 1. Speciaal tenten/vouwwagenveld
 

Omschrijving

Tentplaatsen op een zeer ruim kampeerveld waar alleen tenten en vouwwagens mogen staan én een viertal tentplaatsen op het achterste veld

Er zijn tentplaatsen die gelegen zijn op een zeer ruim kampeerveld waar alleen tenten en vouwwagens mogen staan én daarnaast zijn er nog een viertal tentplaatsen op het achterste veld. Op zowel het tentenveld als het achterste veld zijn leuke speelvoorzieningen voor de kinderen. De tentplaats beschikt over 6 ampère elektra en is inclusief 6 kwh per dag ( meerverbruik is 0,90 per kwh). Er zijn centraal gelegen watertappunten op het veld. 

De tentplaatsen zijn autovrij, de auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats voor de slagboom. Sta je op een tentplaats op het achterste veld, dan mag je de auto parkeren op de aangegeven parkeerplaats achter op de camping. 

2 recensies


 1. 9,1

  Onze kids van 3 en 6 jaar hebben zich enorm vermaakt. Ze stapten op hun (loop)fiets en gingen met z'n tweeën op avontuur naar het speelbos, de speeltuinen, de recreatie en samen met ons naar het zwembad en de speelvijver. Een fijne veilige omgeving . Vanwege alle faciliteiten is het haast niet nodig om van de camping te gaan. Alles werd goed schoongehouden en de medewerkers waren zeer vriendelijk. Wat hebben we een fijne tijd gehad, zeker een aanrader! Bedankt.

  Augustus 2022 - Alieke D.

 2. 8,5

  Fantastische ligging direct aan een aantal mooie wandelpaden. Zeer ruime plekken.

  April 2022 - Tino P.