De Lemeler Esch

Tentplaats - Autovrij

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Lemele
 

Voorzieningen

 1. 120 m2
 2. 6 ampère elektra
 1. Autovrij
 1. Speciaal tenten/vouwwagenveld
 

Omschrijving

Tentplaatsen op een zeer ruim kampeerveld waar alleen tenten en vouwwagens mogen staan én een viertal tentplaatsen op het achterste veld

Er zijn tentplaatsen die gelegen zijn op een zeer ruim kampeerveld waar alleen tenten en vouwwagens mogen staan én daarnaast zijn er nog een viertal tentplaatsen op het achterste veld. Op zowel het tentenveld als het achterste veld zijn leuke speelvoorzieningen voor de kinderen. De tentplaats beschikt over 6 ampère elektra en is inclusief 6 kwh per dag ( meerverbruik is 0,90 per kwh). Er zijn centraal gelegen watertappunten op het veld. 

De tentplaatsen zijn autovrij, de auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats voor de slagboom. Sta je op een tentplaats op het achterste veld, dan mag je de auto parkeren op de aangegeven parkeerplaats achter op de camping. 

11 recensies


 1. 9

  Hele fijne plek om te verblijven. Vriendelijke medewerkers. Mooie camping en alles keurig netjes op orde. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

  Juli 2023 - Leo R.

 2. 9,8

  Kamperen in de natuur op een veld met alleen tenten en jonge mensen met kinderen om ons heen. Perfect.

  Juli 2023 - A, W.

 3. 9,2

  Mooie ruime plaatsen in een natuurlijke omgeving

  September 2022 - Hendrik B.

 4. 9,1

  Onze kids van 3 en 6 jaar hebben zich enorm vermaakt. Ze stapten op hun (loop)fiets en gingen met z'n tweeën op avontuur naar het speelbos, de speeltuinen, de recreatie en samen met ons naar het zwembad en de speelvijver. Een fijne veilige omgeving . Vanwege alle faciliteiten is het haast niet nodig om van de camping te gaan. Alles werd goed schoongehouden en de medewerkers waren zeer vriendelijk. Wat hebben we een fijne tijd gehad, zeker een aanrader! Bedankt.

  Augustus 2022 - Alieke D.

 5. 8,7

  Fijn dat ondanks grootte van de camping toch 's avonds echt rustig was. Met vouwwagens en tenten op een veld, geeft toch een bepaalde sfeer. En natuurlijk de vele fiets- en wandelmogelijkheden.

  Juni 2022 - MAJ K.

 6. 8,6

  De geweldige ligging midden in de natuur

  Juni 2022 - Manfred R.

 7. 10

  De ligging midden in de natuur, ruime plaatsen, goeie vriendelijk service. Gevarieerd terrein. Het was weer heerlijk toeven op de Lemere Esch

  Juni 2022 - Cees R.

 8. 8,4

  Leuke speeltuinen, fijn zwembad. Lekker veel ruimte.

  Juni 2022 - Fleur d.

 9. 8,2

  Om in alle rust op een prachtige plek te kamperen. Direkt vanaf de camping wandelen. Vogels horen s morgens. De kinderen vinden de mei kevers xo leuk.

  Juni 2022 - H. B.

 10. 9

  Prachtig gelegen leuke camping die kleinschalig aanvoelde.

  Juni 2022 - Gerben K.

 11. 8,5

  Fantastische ligging direct aan een aantal mooie wandelpaden. Zeer ruime plekken.

  April 2022 - Tino P.