De Lemeler Esch - Zoek & Boek

Tentplaats - Autovrij

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Lemele
 

Voorzieningen

 1. 120 m2
 2. 6 ampère elektra
 1. Autovrij
 1. Speciaal tenten/vouwwagenveld
 

Omschrijving

Tentplaatsen op een zeer ruim kampeerveld waar alleen tenten en vouwwagens mogen staan én een viertal tentplaatsen op het achterste veld

Er zijn tentplaatsen die gelegen zijn op een zeer ruim kampeerveld waar alleen tenten en vouwwagens mogen staan én daarnaast zijn er nog een viertal tentplaatsen op het achterste veld. Op zowel het tentenveld als het achterste veld zijn leuke speelvoorzieningen voor de kinderen. De tentplaats beschikt over 6 ampère elektra. Er zijn centraal gelegen watertappunten op het veld. Tentplaatsen zijn autovrij, de auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats voor de slagboom.

10 recensies


 1. 8,5

  Fantastische ligging direct aan een aantal mooie wandelpaden. Zeer ruime plekken.

  April 2022 - Tino P.

 2. 8,9

  Prachtige camping voor rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen. Goed en schoon sanitair, ruime plaatsen, goede faciliteiten.

  September 2020 - Viola v.

 3. 9,1

  De vele mooie speelplekken en het super nette sanitair

  Augustus 2020 - Jeroen v.

 4. 8,9

  Rustige camping en mooie plaats op het tentenveld. Personeel erg vriendelijk.

  Augustus 2020 - Wouter v.

 5. 9

  Mooie speel gelegenheid, fantastische animatie, mooie toilet gebouwen.

  Augustus 2020 - Saskia B.

 6. 8,7

  Fijne camping met heerlijke speelplekken voor de kinderen en goede keuken in restaurant. Bediening erg vriendelijk. Jammer van het reserveren voor zwembad maar dit is overmacht.

  Augustus 2020 - Mieke B.

 7. 8,7

  Sfeer en ruimte op de camping. Douchegebruik erg gastvriendelijk.

  Augustus 2020 - Driesje V.

 8. 9,3

  Niet voor niks al onze 3e keer bij jullie en een optie voor volgend jaar. Fijne sfeer, goeie voorzieningen, aardig personeel en weinig regeltjes (sommige campings hangen vol met allerlei regeltjes)

  Augustus 2020 - M B.

 9. 9

  - fijn dat het zo actief schoongehouden werd - de kinderuurtjes bij het zwembad waren een succes - de kids vonden het een leuk kinderprogramma - de ruime plaatsen, de rust en de vriendelijkheid blijven fijn

  Juli 2020 - Dirkjan E.

 10. 9,5

  Het natuurelement komt hier overal terug. Mooie speelplekken met alles van hout, prachtig onderhouden velden, het zwembad . De uitstraling en sfeer van de camping, het boscafe, zijn geweldig. Enorm vriendelijk en fris personeel. Alles is superonderhouden en schoon. Voor de kinderen is het hier een feest om te zijn.

  Juli 2020 - Mariska E.