Zoek & Boek

Comfortplaats privésanitair - Autovrij

 
 1. Zoek & Boek
 2. Comfortplaats privésanitair - Autovrij
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Lemele
 

Voorzieningen

 1. 120 m2
 2. 10 ampère elektra
 1. Afwasplaats
 2. Buitenkraan met afvoer
 1. C.A.I.
 2. Compact sanitair met douche, toilet en wastafel
 

Omschrijving

Royale comfortplaats van minimaal 100 m² met eigen sanitair met douche, toilet en wastafel.

Deze royale kampeerplaatsen zijn gelegen op mooie kampeervelden. U heeft een compacte verwarmde unit met eigen douche, toilet en wastafel. De afwasplaats bevindt zich aan de buitenzijde van de unit. Deze comfortplaats met privé sanitair beschikt over 10 ampère elektra en C.A.I. aansluiting. De plaatsen zijn autovrij, u kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats voor de slagboom. 

12 recensies


 1. 8,2

  Het is lastig om een beoordeling te geven ivm het coronavirus. Wij hebben weinig contact gehad met het personeel, bijna alles werd online geregeld. Fijn was in de ochtend de broodjesservice en het afhalen van friet of een maaltijd. We hebben een fijne tijd gehad op een plek met privesanitair. Heerlijk rustig.

  Juni 2020 - J. H.

 2. 9,7

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2020 - Annette S.

 3. 8,5

  Ondanks de Corona beperkingen hebben wij volop genoten op de camping. Het welkomspakket, de uitgezette wandelingen en fietstochten zijn echt fantastisch.

  Juni 2020 - Wynzen v.

 4. 7,6

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2020 - lukas V.

 5. 9,7

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2020 - Wilma K.

 6. 9,3

  Keurige, nette en schonecamping. Goede service en vriendelijk behulpzaam personeel.

  Mei 2020 - L. F.

 7. 9

  Fijn dat het alsnog mogelijk was om te zwemmen. Het zwemmen in tijdsblokken was perfect.

  Mei 2020 - Diana F.

 8. 7,8

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2020 - D.J. O.

 9. 9

  Mooie ruime plaatsen. Prima sanitair. Camping ziet er sfeervol uit. Fantastische ligging t.o.v. de de bossen.

  Mei 2020 - C. s.

 10. 8,8

  Wat hebben we een geweldige week vakantie gehad! Eigenlijk zouden we een week op Sardinië zitten, maar ja, die reis werd natuurlijk gecanceld. Dan op zoek naar een camping in eigen land met privé sanitair. Zo kwamen we bij jullie uit. We hebben geen moment spijt gehad van deze beslissing. Wat een heerlijke camping. Niet van die keurig aangeharkte rechte paden, maar lekkere kronkelweggetjes. En dan de kampeerplaats zelf: ook daarover niets dan lof. Wat een heerlijkheid om zo'n ruime plek te hebben. Ik weet natuurlijk niet hoe het in het hoofdseizoen is, maar nu was het prettig om zo ruim te zitten. Natuurlijk wil ik iets kwijt over het privé sanitair. Dat we dat niet eerder gedaan hebben! Heerlijk om in je badjas naar je eigen douche te lopen, waar alles al aanwezig is. Onze unit had weliswaar geen sleutel (die heeft de schoonmaker zaterdag niet meer gebracht) maar dat was in dit seizoen geen enkel probleem. Dan heb ik het nog niet gehad over het weer (natuurlijk niet door jullie te beïnvloeden). Wat een geweldig weer hebben we gehad. We hebben heerlijk Kub gespeeld op ons grote grasveld (sorry voor het niet kunnen maaien) en we hebben gewandeld en gefietst. Wat een prachtige omgeving! WE KOMEN GRAAG NOG EEN KEER TERUG! als de tijden wat beter zijn. Dank voor het verblijf hier! Marten en Erna

  Mei 2020 - Marten R.

 11. 9

  Geen recensie achtergelaten

  Mei 2020 - Jacquelijn R.

 12. 7,4

  Nu een bijzondere tijd. Dat we alleen stonden op het veld was eigenlijk super relaxed. Maar natuurlijk niet te vergelijken en niet fijn voor jullie.

  April 2020 - Remco J.