De Lemeler Esch

Comfortplaats (caravan of camper) - met auto

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Lemele
 

Voorzieningen

 1. 120 m2
 2. 6 ampère elektra
 1. Auto op de plaats
 2. C.A.I.
 1. Watertappunt en afvoer voor afvalwater
 

Omschrijving

Deze mooie kampeerplaatsen zijn centraal gelegen op het kampeerterrein. Het sanitair gebouw en speelvoorzieningen zijn dichtbij. Geschikt voor caravans of campers.

 De comfortplaatsen beschikken standaard over 6 ampère elektra, eventueel is het in overleg mogelijk om te verhogen naar 8 of 10 ampère tegen extra betaling. 6 Kwh per nacht verbruik is bij de prijs inbegrepen, eventueel meer verbruik betaal je bij vertrek . Er mag 1 auto bij je kampeermiddel geplaatst worden. Deze kampeerplaatsen zijn geschikt voor caravans of campers.15 recensies


 1. 8,1

  Ruime plaatsen , kindvriendelijk, leuke opzet van de camping

  Oktober 2022 - A. V.

 2. 8,9

  Het was nu heel rustig, maar het lijkt ons met kinderen in de zomer ook heel gezellig. We hebben nu lekker gewandeld en gefietst in de omgeving. De plekken zijn heel ruim. Toiletgebouw schoon en mooi.

  Oktober 2022 - M K.

 3. 10

  Fijne mensen....spontaan en empathisch. Mooie omgeving. Creatieve camping. Fijne plaatsen. Biologische produkten in de winkel.

  Oktober 2022 - M. H.

 4. 8,3

  Mooie ligging, dichtbij de natuur. Prachtige wandelmogelijkheden.

  September 2022 - H. H.

 5. 8,8

  Onze TV deed het niet dit hebben we gemeld bij de receptie. Waarna een jongen ons kwam helpen om dit te maken. Toen hij de moed al had opgegeven kwam hij toch weer terug voor eventuele opties om het te laten werken en wat uiteindelijk ook gelukt is. Het was leuk om te zien dat hij de moed niet had opgegeven en in oplossingen dacht.

  September 2022 - S S.

 6. 9

  Eigenlijk vonden we alles aan ons verblijf bij jullie prettig. We zullen een aantal zaken als voorbeeld noemen. Het begon al thuis met de uitgebreide informatie e-mail en de vraag voor de registratie van het autokenteken, vervolgens treffen we schone wasruimte en omgeving met schone en goede hygiëne bij de toiletten door meerdere malen schoonmaken per dag. Daarnaast was het personeel aan de receptie, het boscafé/winkel en bij het schoonmaken en het onderhoud van het terrein altijd vriendelijk en goedlachs. Hartelijk dank voor dit alles en graag tot ziens, Victor en Mieke van Tilborg

  September 2022 - Victor v.

 7. 8,6

  De omgeving en de goede voorzieningen

  September 2022 - M. W.

 8. 8,7

  Geen recensie achtergelaten

  September 2022 - Tom V.

 9. 8,3

  Geen recensie achtergelaten

  September 2022 - jfm W.

 10. 9,7

  Prachtige camping. mooi aangelegd. Een bosparadijs voor kinderen. Complimenten voor de schone voorzieningen. Komen zeker terug!!

  Augustus 2022 - Herman L.

 11. 8

  Wandel/fiets routes dichtbij. Het gezellige Boscafe, mooie camping Erg vriendelijk personeel

  Juni 2022 - J. V.

 12. 9,1

  Een mooie en vriendelijk gelegen camping, zeer kindvriendelijk(tot 12-13 jaar). De plaatsen zijn ruim/groot genoeg voor een grote caravan en/of tent. Leuk zwembad voor een beetje verkoeling voor de kinderen. Het sanitair is ook top, schoon en goed onderhouden. Restaurant goed eten en vriendelijk personeel. Omgeving biedt voor iedereen wat, fietsen, mooie wandelpaden. Tevens is de campingeigenaar bewust bezig met het (Verminderen) van het waterverbruik, klasse!! We komen hier zekers nog een keertje terug.

  Mei 2022 - Mark F.

 13. 9,8

  Ruim opgezet, groen, mooi, wandelen vanaf de camping. Handig het inchecken met kenteken herkenning !

  April 2022 - Kirsten S.

 14. 8,2

  Mooie ruime plekken, midden in de natuur, rustig, geen honden, uitgestrekte camping en rustig

  April 2022 - Dennis v.

 15. 10

  Toller Platz in wundervoller Umgebung.

  April 2022 - Larsen T.