De Lemeler Esch

Comfortplaats - Autovrij

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Lemele
 

Voorzieningen

 1. 120 m2
 2. Dichtbij het speelbos
 1. Dichtbij speelplek
 2. 6 ampère elektra
 1. C.A.I.
 2. Watertappunt en afvoer voor afvalwater
 

Omschrijving

De autovrije comfortplaatsen zijn gelegen op kampeervelden. Er zijn kleine knusse veldjes en grotere velden met meer uitzicht.

De autovrije comfortplaatsen zijn gelegen op kampeervelden. Je kan kiezen voor een wat knusser klein veldje of voor een wat groter veld met meer uitzicht. De comfortplaatsen beschikken standaard over 6 ampère elektra en is inclusief 6 kwh per dag (meerverbruik is 0,90 per kwh), eventueel is het in overleg mogelijk te verhogen naar 8 of 10 ampère tegen betaling. Deze comfortplaatsen zijn autovrij , de auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats voor de slagboom.

9 recensies


 1. 8,4

  Hele nette camping op schitterende lokatie. Ruime plaatsen. Schoon sanitair en gebouwen. Verder alles prima voor elkaar.

  Augustus 2023 - Wim H.

 2. 8,3

  We hebben wederom genoten van de camping en de faciliteiten zoals het winkeltje, de snack en het boscafe. De animatie is prima zo. Niet hele dagen aanwezig maar prima start van de dag met knutselen en ‘s avonds een mooie afsluiting voor het slapen gaan.

  Juli 2023 - Marijke H.

 3. 8,7

  Geweldige camping in een mooie natuur en dicht bij leuk stadje. Heerlijk rustige omgeving, supervakantie gehad!

  September 2022 - hbm r.

 4. 9,3

  Geen recensie achtergelaten

  September 2022 - H.J. W.

 5. 8,7

  Das allgemeine Ambiente ist angenehm und sehr ansprechend. Wir werden Euch weiter empfehlen und denken über einen erneuten Urlaub im nächsten Jahr nach.

  September 2022 - W. H.

 6. 8,8

  De ruimte

  September 2022 - Vicky P.

 7. 8,8

  Mooie camping met leuke activiteiten voor de kids. Zwembad ook ideaal met kinderen. Douchegebouw ook super met alle voorzieningen voor (kleine) kinderen. Mooie omgeving.

  Augustus 2022 - M A.

 8. 8,6

  de rust en ruimte

  Juni 2022 - Piet D.

 9. 8,7

  Het totaalplaatje klopt.

  Juni 2022 - A. V.