De Lemeler Esch

Basisplaats - autovrij

 
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Lemele
 

Voorzieningen

 1. 120 m2
 1. 6 ampère elektra
 1. Autovrij
 

Omschrijving

De autovrije basisplaatsen zijn gelegen op ruime velden met speelvoorzieningen.

De basisplaatsen zijn gelegen op ruime velden met speelvoorzieningen. De basisplaats beschikt over 6 ampère elektra en is inclusief 6 kwh per dag. Er zijn centraal gelegen watertappunten in de buurt. De basisplaatsen zijn autovrij, de auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats voor de slagboom. Extra stroomverbruik is €0,90 per kwh en wordt afgerekend bij vertrek


4 recensies


 1. 9,3

  Wat een prachtige camping. Ik ben er alleen met 3 kinderen van 2,4 en 6 jaar geweest. Niemand heeft zich verveeld. Steeds ontdekte we weer een nieuwe plek. Na 2 dagen hebben we nog niet alles gezien. Ik raad deze camping aan iedereen aan! Sanitair was ook ontzettend goed en schoon. Helemaal ingericht op kinderen (een soort kinder wasstraat waar ik ze allemaal onder kon zetten zonder zelf nat te worden).

  Juli 2023 - Familie (met kinderen) - jessica v.

 2. 10

  Lekker rustig

  Oktober 2022 - Jan Willem E.

 3. 9,3

  Geen recensie achtergelaten

  Oktober 2022 - Han W.

 4. 9

  Zeer goede campingvelden, ondanks wat regen geen plassen. Sanitair wordt zeer grondig schoongemaakt. Camping zat helemaal vol maar dat gevoel heb je niet bij sanitair en andere faciliteiten. De kinderen hebben genoten van de speelbossen op de camping! Receptie reageerd snel en vriendelijk.

  Juni 2022 - Erik K.